Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Materialmix

Jag uppmärksammade den här vasen under Formex tidigare i höstas. Om sanningen ska fram så kvalade den in på listan över mina favoriter från mässan. Jag gillar hur man valt att jobba med kontrasterna mellan glas och metall. Dessutom är jag i allmänhet svag för små vaser. Dessa är ju perfekta när man vill piffa upp sängbordet, tillföra grönska i badrummet eller som en liten detalj i ett stilleben. Ofta finns det någon kvist eller blomma i en störra bukett som inte blommat ut eller vissnat när resten av buketten känns slokig. Plocka då ut just den lilla kvisten eller blomman och sätt i en liten vas så kan du njuta extra länge av dina blomster…

Vas finns att klicka hem HÄR.

Dessa vaser är dessutom utmärkta om ni vill odla en egen liten mini-ek hemma eftersom att de har smal öppning där ekollonet kan ligga delvis i vatten och gro. Somliga av er förstår nog precis vad jag menar (det är ju oktober). Medan andra inte riktigt hänger med. Jag inser att jag nog får göra ett helt separat inlägg om detta… återkommer med det! Nu är det dags för tre-fika.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!