Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snygg belysning till höstmörkret

Trots att den här helgen har bjudit på rena rama sommartemperaturerna är ju faktiskt hösten och de mörka kvällarna här. Jag gissar att det är fler än mig som känner att behovet av bra belysning blivit extra påtagligt senaste dagarna i och med mörkret. Idag tänkte jag därför tipsa er om snygg belysning. Dessutom är flera av dem på kampanj-pris just nu!

Här nedan har jag listat snygga taklampor. Vilken är er favorit? Jag har svårt att välja en, men tycker nr 9 är magisk!

 

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR
 6. HÄR
 7. HÄR
 8. HÄR
 9. HÄR

Ett tips för att få till en mysig känsla i hemmet är att addera punktbelysning och då tycker jag att bordslampor är en suverän lösning. Perfekt att ställa på en byrå, ett sidobord eller varför inte i fönstret? Här nedan ser ni 5 favoriter. Nr 1 har stått på min önskelista i flera år och nr 2 har jag hemma som sängbordslampor. Vilken är er favorit?

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!