Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grått eller blått?

Missförstå mig rätt – jag älskar fortfarande vår matta från Classic Collection i den underbara färgen Twilight Blue, men ibland längtar jag lite efter det gråa igen…

Den här grå-beige matta ser helt underbar ut, håller ni inte med? Älskar att den liksom skimrar…

Denna färg är också så snygg. Vill ha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Tack för en fin blogg.
  Vet vart bordet kommer ifrån?

  Kram!

  Jasmine 2018-10-16 09:44:16
  Svara
 • Jag ska precis när som helst flytta hemifrån och tänkte rådfråga dig om den sak! Skulle vara så tacksamt, jag tycker du har det så fint hos dig!
  I mitt sovrum är det en ljusare gråbeige ton på väggarna. Jag har beställt en relativt ljus beige heltäckningsmatta och undrar hur du skulle matcha textilier i ett sådant rum. Skulle du ha en ljusgrå sänggavel och ljusgråa gardiner eller skulle du matcha heltäckningsmattan och köra på en beige ton?

  Kram!

  Sigrid 2018-10-15 20:08:44
  Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Hej Sigrid! Lycka till med flytten vad roligt 🙂 Jag tycker beigt är så fint, börjar tröttna lite på det grå om jag ska vara ärlig. Tror faktiskt att det blir snyggare om du håller dig till de lite ”varmare” tonerna dvs beige. Men båda snyggt! Kram

   emelieekman 2018-10-15 22:26:08
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!