Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Morgonljus… och ett rabatt-tips!

Åh vad jag saknar att vakna upp ute på landet. Tror minsann att vi får boka in en weekend där ute innan vintern gör entré och vattnet fryser på. Man finner ett så lugn där ute och det behöver både jag och min bättre hälft efter de här veckorna.

I slutet av sommaren levererade vi ju ut en ny säng dit ut från Ester beds (ni kan läsa om det här). Jag har då aldrig vart med om ett smidigare sätt att köpa säng på. Snabb leverens i små smidiga kartonger som ryms i bil och båt, löjligt eneklt att montera den (man behövde inte ett enda verktyg), man anpassar själv vilken fasthet man föredrar efter sovsätt. Du behöver med andra ord inte enas om fasthet med din partner om ni sover i dubbelsäng (yeeey!). Dessutom får man pröva sängen gratis i 100 nätter…

Tycker dessutom att den är grymt snygg. Skulle passa fint även här hemma i lägenheten. Gaveln är så minimalistisk och elegant!

Med koden 34kvadratandester får ni mina läsare 1000 kr rabatt på valfri säng från Ester. Passa på! Ni kommer inte bli besvikna… och om ni mot förmodan inte skulle sova bra så får ni ju pengarna tillbaka medan sängen skänks till välgörenhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Verkar ju som en bra säng det du förklarar men förretaget verkar vara borta.
  Funkar sängen bra fortfarande?

  Stina 2020-08-24 08:13:19 https://st.rich-port.se
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Vi är supernöjda med sängen! Längtar nästan till landet haha 🙂 Synd av företaget är borta 🙁

   emelieekman 2020-09-02 17:53:14
   Svara
 • Hej!

  Jag skulle väldigt gärna vilja veta om ni nu efter ett tag tycker om sängen? jag är intresserad av en sådan men är rädd för att madrassen ska bli för hård? Dessutom verkar det inte vara mjukare under rumpan (enligt deras beskrivning på hur man ska lägga ribborna) enbart under tex axelpartiet. Hur känns madrasserna? är ni nöjda? 🙂

  Tack på förhand,
  Caroline

  Caroline 2018-11-08 17:30:24
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!