Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

20-tals dröm och flytt-tankar…

Godmorgon lördag! Jag har vart uppe med tuppen imorse då jobb står på helgens schema. Till morgonkaffet unnade jag mig lite hemnet-surfande. Det ha ju trillat in lite nya objekt så här till veckoslutet. Vi är verkligen inte i desperat behov av att flytta, men tittar och skulle det dyka upp något som vi känner wow för är vi heller inte främmande för det. Vi tittar på Östermalm och ev. Vasastan/Norrmalm. Hittills inga wow som matachar våra sökkrav (2-3 rok, minst 65 kvm, sekelskifte eller ev. 20-tal, gärna balkong och kakelugn, inte utgångspris över 100 000 kr/kvm). Vi får se om drömlägenheten någonsin dyker upp eller om vi får tumma på kraven haha…

En lägenhet som ligger lite över vår budget för ny bostad, men annars hade vart en fullträff är den här på Rådmansgatan i Stockholm som förmedlas via Esny. Grymt fin inredd med en perfekt balans mellan tidlöst och modernt om ni fårgar mig. Gillar att man också vågat plocka in lite färg.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 114
Utropspris? 12 500  000 
Mäklarfirma? ESNY

Gillar det har baby-pojk-rummet. Elegant, men ändå plats för färgglada leksaker. Inte bara grått, grått, grått…

Snyggt med svarta detaljer.

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!