Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En magisk vinterträdgård

Visst är det lite mysigt att hösten är här på riktigt? Jag älskar att kunna tända ljus på kvällarna här hemma och med gott samvete krypa upp i soffan och mysa med en kopp te. Längtar nästan lite till vintern oh snö. I skrivande stund sitter vi och tittar på lite resor för i vinter. Min pojkväns familj ska fira jul nere på deras ställe i Spanien och vi är lite sugna på att haka på. Även fast julen är magisk och så mysig i Sverige kan det vara skönt att slippa allt julstök och alla julklappar. Julbord och julmys kan man ju ändå unna sig under hela december. Jag har faktiskt redan bokat julbord på Hallwylska (vill inte riskera att det blir fullbokat) – för om vi åker vill man ju ändå uppleva ett riktigt klassiskt julbord och den där mys-känslan. Varje år glasar de in innergården och det ser bara så mysigt ut – ett riktigt vinterparadis. Längtar verkligen efter den kvällen med våra familjer <3

HÄR kan du också boka julbord hos Hallwylska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!