Hemligheten bakom hotell-bäddningen?

Hej finisar! Jag brukar ju vanligtvis visa er min helg i bilder på måndagar men insåg att jag har varit extremt dålig på att fota i helgen (som i och för sig vart rätt händelselös haha). Jag har som ni vet fixat lite i sovrummet och det ska ni såklart få se bilder på framöver. Idag tänkte jag istället bjuda på bilder från två sovrum där man enligt mig fått till en fantastiskt snygg bäddning. Wow. Riktig hotellkänsla.

Hemligheten bakom hotell-känsla i sovrummet? Framförallt en mysig bäddning och nyckeln till den är förutom lyxiga sängkläder bra och fluffiga täcken och kuddar. Tro mig – det är omöjligt att bädda fint med min pojkväns platta tunna kuddar haha. De brukar jag ställa längst bak.

I övrigt tycker jag att stoppade möbler och en mysig matta adderar härlig känsla. Färska snittblommor är också ett säkert kort.

Förälskad i dessa vackra påslakan. De ser så sköna ut! Riktig hotell-lyx!

Så fint överkast! Att bädda med ett överkast så här i fotändan av sängen är ytterligare en nyckel för att skapa den där hotell-känslan över bäddningen. Snyggt att matcha med kuddar i samma färg och tyg också. Dessa med samma mönster passar ju utmärkt.

Bilder lånade från Lexington.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Snyggt ja, men bygger också på att man har ETT täcke och inte varsitt såsom vi oftast har i norden. Och som det förresten är hälsosammar att sova.

    Frido 2018-09-26 08:12:53
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!