Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En solig helg i september

Sicken härlig helg vi bjöds på! Riktig härligt höstväder med hög luft, krispighet i luften och solsken. Jag tjuvstartade min helg redan i torsdagskväll då Nespresso bjöd in till lanseringsmiddag för deras nyhet Vertuo. Eventet ägde rum på nyöppnade L’avventura Studio och den fantastiska maten var komponerad av Karl Ljung.

Jag hade på mig favoritkjol från H&M, skor och jacka från Zara, Top från Åhlens och väska från Chanel.

Jag hade fått bjuda med mig några vänner – och vilken härlig middag det blev! Man älskar ju att kunna samla människor man tycker om runt samma bord. Tack alla ni underbara som kom <3

Några vänner fångade på bild – Cornelia & Sanne.

Madeleine, jag, Vera och Amanda.

I fredags efter träning och jobb stod fredagsmys på schemat. Så välbehövligt. Minns ni att jag skrev att jag skulle försöka att komma tillbaka till rutiner och träning igen? I helgen har jag verkligen lyckats hitta den där balansen och betat av hela tre pass på gymmet. Det känns äntligen som att jag är tillbaka och har redan bokat in några pass inför denna vecka. Så skönt!

I lördags startade jag med ett dubbel-pass på Sats. Sedan åt vi frukost framför tv:n.

Därefter kom min syster och hängde. Med lite assistans från pojkväns pappa så målade vi mina sängbord. Jag är inne på andra strykningen, så fort de är klara ska ni få se resultatet.

På kvällen åt vi tacos. Mums! Så mysigt att ha syster här hela dagen.

I söndags bjöds vi återigen på en dag med sol! Jag var och tränade på morgonen, fixade frukost till mig och killen och sen var vi bara tvungen att ta oss ut i det fina höst-vädret.

På kvällen prövade jag mina nya skor från Svea som jag fyndade hos Sportamore med 20% rabatt. Vad tycker ni, hiss eller diss?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!