Höstmys i sovrummet med nya textilier; gardiner, matta, sängkläder och överkast

Härliga linne-textilier och vacker sänghimmel.

Att byta eller addera textilier i hemmet nu när hösten är här är ett enkelt sätt att skapa föränding och en mer ombonad känsla. Ett super-tips för att skapa stor förändring till en relativt liten peng och ansträgning helt enkelt. Här kommer några tips på hur ni kan skapa härlig mysig känsla i sovrummet i höst. Det bästa av allt är att Ellos har sjukt bra priser på sitt home-sortiment just nu, så allt går att fynda till kampanjpris!

Nya sängkläder

Lakan med hotellkänsla.

Snyggt med dekorativ kant som dessutom matchar med snygg-sammetsstolen.

Den breda hotell-randen i skönaste materialet – sateng.

Nya sängkläder är ju bara för mysigt. Finns det något bättre en krispiga lakan?

Överkast i fotändan av sängen

Ett vackert överkast är både dekorativt vackert och ett enkelt sätt att få sovrummet att kännas lyxigt. Bädda gärna med överkast i fotändan av sängen för härlig hotell-känsla.

Gardiner på skena i taket

Jag är själv sugna på nya gardiner till sovrummet. Är inne på vita eller grå. Som ni vet tycker  jag att det är himla fint att fästa gardinerna på skenor i taket. Just i sovrum tycker jag nästan att det är ett måste att använda dubbla skenor där man kombinerar en lättare tunn mer genomsläpplig gardin med en mörkläggande, lite tjockare. Den ljusa och tunna hänger ni i skenan närmast fönstret och framför den på den yttersta skenan fäster man den tjockare. Tanken är att jag ska fortsätta med denna princip och precis som innan ha dubbla skenor. Gardinen Celia som ni hittar hos Ellos tycker jag ser ut att vara ett utmärkt val som vit tunn gardin närmast fönstret och sammetsgardinen Daisy ser magisk ut. Gillar att båda går att beställa i 3 m längd. Jag tycker nämligen inte det är så snyggt om gardinerna inte går ända ner till golvet och för er med över 250 cm i takhöjd vet jag att det kan vara problematiskt att hitta rätt längd. Men som sagt dessa finns i hela 3 m och till ritigt bar pris just nu…

En matta 

Vi har en heltäckningsmatta i sovrummet. Det är verkligen så mysigt! Älskar att vakna och sätta ner fötterna på denna varje morgon. Har man inte lust att sätta in en heltäckningsmatta vill jag tipsa om att lägga en mysig matta delvis under sängen. Mysfaktorn är hög! Ellos har ett gäng härliga mattor till bra priser just nu. En av mina favoriter är mattan Cardiff.

Klädda möbler

Älskar denna stol!

Hur fin sänggavel?

Satsa på en klädd sänggavel, och om ytan tillåter, ställ in en fin fåtölj eller sittmöbel. Sammet är hetare än någonsin och sätter verkligen lyxprägel på sovrummet. Ett enkelt sätt att byta utseende på er säng är att köpa en sängkappa och köpa en gavel. Tips!

Oavsett om ni är ute efter tt fixa till i sovrummet eller bara är sugna på något annat nytt till hemmet får ni inte missa Ellos kampanj med upp till 30% rabatt! Skynda fynda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!