Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Byt ut höst-depp mot höst-pepp

I förra veckan ställde jag upp på en intervju där jag gav mina bästa höst-pepp-tips. Ibland är man dock lite dålig på att leva som man lär. Jag har nämligen varit helt ur balans senaste tiden. Jag känner hur hela min kropp är så sur på mig över att jag stressar och inte tar hand om kroppen eller knoppen för den delen. Min hy skriker verkligen av missnöje. Den här veckan har jag därför försökt komma tillbaka till rutinerna jag hade tidigt i våras med lagom mycket träning, bra mat, mindre socker och mer sömn. Jag har också vart iväg och fixat naglarna, vart på ansiktsbehandling hos bästa Maria på House of Beauty Östermalm och tänkte boka en klipptid i nästa vecka. En ny-start helt enkelt. Hur som haver, vad säger ni, vill ni ha lite höste-pepp? Här kommer fem mysiga-peppiga-tips!

Mitt bästa höstpepp-tips?

Hösten = nystart! Sätt nya mål och ta tag i de där sakerna som du länge tänkt på men inte gjort; måla eller möblera om hemma, klipp håret, sök ett nytt jobb, leta upp en kurs/utbildning du vill gå eller bjud ut den där personen du vill lära känna lite bättre.

Vad kan jag inte vara utan i höst?

Jag har bunkrat upp med värmeljus och te i massor.

Vad gör jag för att fulla på med extra energi i höst?

Försöker att inte bortprioritera träning och bra mat. Ibland lockar soffan mer än en löprunda ute i regnet, men känslan efter den där löprundan eller passet på gymmet är oslagbar och ger så mycket energi.

Vad ser jag fram emot mest med hösten?

Mysa hemma! Långkok vid spisen och att få krypa upp i soffan. Jag har som sagt bunkrat upp med massa härliga ljus och investerat i ett gäng härliga mys-set för hemmakvällar.

 

1.Top i ull och kashmir, Wera // 2. Inneskor, Flattered // 3. Doftljus, Diptyque // 4. Te-kopp, Spode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!