En helg i september

Helgen smystartades i torsdags när jag och några kollegor firade arkitektbyrån Liljewalls Stockhomskontors femte födelsedag. De hade ordnat så fint på Färgfabriken ute i Liljeholmen.

I fredags tränade jag för första gången på några veckor. SÅ jobbigt det var. Men väldigt skönt när det väl var gjort.

Vi hade bestämt för att inte planera någonting alls den här helgen, utan bara göra det vi kände för. I fredags bestämde vi därför för att bara vara hemma. Vi lagade min mormors laxpasta och tittade på slutdebatten.

Vi vaknade utvilade i lördags. Åt frukost, myste i soffan framför en serie och sedan åkte vi in till stan och Kungsan för att besöka Foodtruck SM.

Jag hade på mig svart (har typ alltid det hehe) och är lite nykär i min gamla skäppar-mössa från Nelly. Tröja från Wera, jeans från Zara, armband från Celine, väska från Chanel och mina älskade gamla sneakers med kilklack från Nike. Så sugen på att komplettera med ett par liknande skor från Isabel Marant som inte är lika sportiga.

Vi åt massa god mat och hälsade på våra vänner på Apolinaire.

Vi köpte med oss Apolinaire hem. Älskar verkligen den här musten och smaken ovan är min favorit! Så bra alkoholfritt alternativ som dessutom är ekologiskt.

Jag hoppade i mitt mys-set från H&M Home, tände massa ljus och så fixade vi löjromstoast…

… och massa chark och Apolinaire såklart!

I söndags gick vi en långpromenad runt Hammarby sjöstad, självklart röstade vi och så åt vi middag med min familj hemma hos mamma och pappa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!