Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy friday & 20% rabatt på inredning

Jag har två stora deadlines i början på nästa vecka. Planen är att gasa på ordentligt nu under eftermiddagen så att jag i helgen får tid att vara ledig. Jag hoppas på att få sova ut. Jag vill fixa massa här hemma och bara mysa runt. Kanske måla våra sängbord & komma i ordning i sovrummet? Time will tell…

Hur som haver, förra veckan uteblev mina fredagsfavoriter eftersom att jag var på Island. Men idag har jag hunnit samla fyra inspirerande ting från Ellos – jag vill nämligen tipsa om att de t om tisdag har 20% rabatt på sitt hemsortiment. Här nedan ser ni som sagt fyra personliga favoriter bland deras nyheter.

 1. Så snyggt och lyxigt soffbord som för tankarna till Tom Dixon. Finns att klicka hem HÄR.
 2. Tänk er två av dessa mittemot soffan i vardagsrummet. Snyggt snyggt snyggt! Finns att klicka hem HÄR.
 3. Alltså wow. Hur fin? Kanske i en hörna i vardagsrummet eller sovrummet? Eller kanske skrivbordet i flickrummet? Eller i en walk-in-closet? Älskar den puderrosa färgen men finns även i blått och brun. Finns att klicka hem HÄR.
 4. Pallarnas pall. Tänker extra sittplats eller kanske perfekt till sminkbordet…. Finns att klicka hem HÄR.

DOG precis av den här stolen. Tänk va fint i sovrummet….

Det finns så mycket fint i deras sortiment utöver det jag visat ovan. In & ta er en titt & passa på att fynda! Ellos hemsortiment hittar ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!