Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sammetsstolar från Åhlens

Jag hittade det här fina hemmet på Hemnet imorse och fastnade direkt för den härliga stylingen av Historiska Hem kring matplatsen. Här vill man ju gärna slå sig ned med vänner och avnjuta en lååång middag i höst. Så mysigt och ombonat.

Bilder lånade från Historiska Hem.

Som sagt, superfint stylat och sammetsstolarna Nicki från Åhlens bidrar verkligen till den där ombonade känslan. Här har man använt sig av de rosa som släpptes i våras. Jag såg att man nu har släppt ett par nya färger – t ex nr 3 i blått som faktiskt liknar våra hemma från Gubi. Ett bra budgetalternativ! Vilken är er favoritfärg?

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!