Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg & kommande vecka

Som vanligt ska ni få några snap shots från helgen som passerat. Som ni säkert snappat upp har jag befunnit mig på Island. Ett fantastiskt land med ännu mer fantastisk natur. Här är några bilder från resan.

Bad i Blå lagunen.

Gullfoss.

Hike i vackra landskap.

Prövat på att rida (islandshäst) för första gången i mitt liv. 

I veckan är det fashion week i Stockholm. Jag kommer att ha fullt upp på jobbet så får se om jag hinner gå på några events. På torsdag har Metro bjudit in till Fashion night vilket jag tänkte prioritera. På inredningsfronten händer det också lite kul grejer i veckan – bland annat pressfrukost hos Kvick och Plantagen och så visar Presskontakterna upp Åhlens julsprtiment. Ikväll har Busnel sin visning i Spegelsalen. Hoppas verkligen att jag hinner förbi! Nedan har jag några favoriter från dem!

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR
 6. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • WOW vilka magiska foton de första 🙂 jag är himla ressugen just nu…. jobbar för mycket haha LOVE M

  Maria at Inredningsvis 2018-09-01 00:11:21 http://inredningsvis.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!