Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Marmordröm

Hej gänget! Jag är helt slut efter att ha landet på Arlanda vid midnatt igår. Helgen i bilder får ni imorgon tänkte jag. Idag bjuds det istället på dagsfärskt hemnet-godis i form av en sekelskiftes sexa(!) med fantastiskt fina materialval. Av de rummen jag ser kan jag räkna till minst två marmorväggar. Men smakar det, kostar det, som man brukar säga…

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 6 rok
Kvadratmeter? 208
Utropspris? 22 000 000
Mäklarfirma? Lagerlings

Bilder lånade från Lagerlings.

Lite senare tänkta jag även kika in och tipsa om min nya super-hjälpreda här hemma. Glöm inte att klicka er in här senare ikväll. Så länge får ni ha en fin eftermiddag/kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!