Helgen i bilder

Eftersom det är måndag tänkte jag att jag skulle bjuda på ett bildregn från helgen som gått. Jag har bland annat ätit magisk italiensk mat på Pane vino (ny favorit!) på Söder, väldigt spontant kört 5-kamp på Grönan, varit på landet och ätit brunch på Greasy Spoon.

Regning fredag & middag på Pane vino.

Älskar italienska mat! (…vem gör inte hehe).

Gick in till stan, köpte ingefära-juice & sprang på de där två dårarna där fram och bestämde oss för att köra en spontan 5-kamp på Grönan.


Grönalund! Vi hann med att åka både Bergochdalbanan och Insane.


Förutom Italienskt älskar jag brunch också!

Han <3

Glass i Nynäshamn.

 

I veckan äger Formexmässan rum ute i Älvsjö. Min plan är att ta mig dit en stund imorgon för att kunna kika in rådande trender och nyheter hos leverantörerna. Spännande! I övrigt bjuder veckan på jobb och på torsdag åker jag faktiskt iväg med jobbet till Island. Jag missar därmed en hel drös med roliga pressvisningar och härliga bjudningar. Samma visa varje år tyvärr. Särskilt ledsen är jag över att missa Mateus middag på Kungliga Operan och Sleepos härliga lunch-event. Något jag däremot är väldigt glad över är att H&M Home öppnar portarna till sin nya flagship-butik på Birger Jarlsgatan i veckan och har bjudit in till lunch på onsdag. Så pepp på det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!