Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Önskelistan!

Vi har passerat mitten av sista sommarmånaden och det är dags att bjuda på månadens önskelista. Jag hade relativt tidig semester i år och har redan hunnit jobba två veckor och även fast rutinerna inte riktigt sitter än och att solen fortfarande strålar utanför fönstret känner jag att jag har den där ”nyfiken-på-vad-hösten-har-att-erbjuda”-känslan i kroppen. Inrednings-suget börjar också smyga sig på. Det här är grejerna jag drömmer om just nu…

 1. Nu börjar jag sakta men säkert få inspiration och energi att börja fixa hemma igen. Jag har visat er den här bordslampan förut. Jag tror nämligen att den skulle passa super i vårt sovrum. Älskar att den inte är så dyr heller. Vad säger ni, ska jag slå till? Finns att klicka hem HÄR
 2. Daggen. Ja, denna vas från Svenskt tenn har stått på min önskelista sedan jag började blogga för si sådär 5 år sedan och jag tror nästan alla jag känner redan slagit till på en. Jag vet att det kanske är lite tråkigt att drömma om just denna vas eftersom att såååå många redan har den. Men jag struntar faktiskt i det. I höst ska bennemig fredagsbuketterna ställas i denna. (Bild är lånad från Marie).
 3. Såg denna fantastiskt fina taklampa hos Solhem. Älskar att den känns så genuin och inte lika modern som den från Pholc som liknar denna något. Frågan är bara VAR den skulle få plats? Om det inte hade vart för att vi precis köpt en från House Doctor till sovrumet hade den nog fått hänga där. Taklampan finns att klicka hem HÄR.
 4. Åh vad jag gillar den här ”Emil-mössan”. Tycker den var elegant samtidigt som den är lite busig. Skulle gärna springa runt med denna på hjässan i höst. Finns att klicka hem HÄR.
 5. Jag är ute efter en stor ring i ”guld”. Tycker den Sofi har är så snygg (men lite väl pricey i min samk). Kanske kan denna fungera? Svårt att se storlek på bild dock… Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Daggen är ju en riktigt fin.. klassiker(?)Kan man kalla den för det ? men jag har helt tröttnat på min och ska sälja den ??

  Evelina 2018-08-20 18:31:30
  Svara
 • Inte lika plastig?Den från Pholc är ju allt annat än plastig i verkligheten.

  Camilla 2018-08-18 11:27:43
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Menade att denna tycker jag känns mer ”antik” medan den frn Pholc mer modern 🙂 Beror ju på vilken stil man gillar 😀

   emelieekman 2018-08-18 11:50:56
   Svara
   • Svar på emelieekmans kommentar.

    Ser att jag kunde bjudit på en glad gubbe eller två i min förra kommentar ?? Framstår som superdryg ju!
    Förstår när du beskriver det så istället iallafall ? Kram

    Camilla 2018-08-18 15:11:10
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!