Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sängbord till kontinentalsäng

För oss med höga kontinentalsängar har det länge varit svårt att hitta tillräckligt höga sängbord. De traditionella hamnar ofta för långt ned. Här hemma har vi vägghängda skåp. Fördelen med dessa är att man själv kan reglera hur högt/var man vill ha dem. Jag fick en fråga på instagram om jag inte kunde tipsa om snygga sängbord som passar till högre sängar och när jag började titta på nätet vad jag kunde hitta insåg jag rätt snabbt att det börjat trilla in en hel del lite högre sängbord hos möbelföretagen. Nedan hittar ni fyra av mina personliga favoriter.

 1. Jag tycker dessa med marmorskiva är riktigt snygga. Finns att klicka hem i massa olika färger och kombinationer HÄR.
 2. Dessa från Ikea skulle vara så snygg här hemma, egentligen är det precis vad vi söker, eller rättare sagt sökt. Nu har jag köpt nya luckor till våra befintliga sängbord och tanken är att jag någon tråkig höstdag ska måla dem i samma färg som väggarna. Men om jag nu inte hade gjort mig det besväret hade jag åkt bums till Ikea och köpt dessa. Sedan hade jag adderat en knopp i mässing på lådan. Finns att klicka hem HÄR.
 3. I det enkla bor de vackra. Finns att klicka hem HÄR.
 4. Alltså wow. HUR snygga? Hade det inte vart för att vi behöver dold förvaring hade jag slagit till på två i mässing direkt. Så så snygga. Mässing HÄR, Krom HÄR, Svart HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!