Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En regnig fredagkväll

God kväll! Hur härligt med fredag? Jag är helt slut och ser så mycket fram emot sovmorgon imorgon. Imorse var jag uppe redan vid 05.30 för att köra ned till ett jobb-möte i Jönköping. Jag har med andra ord suttit väldigt mycket still i en bil hela dagen. När jag kom hem knöt jag därför på löparskorna och sprang min vanliga runda längst kajen här i Finnboda, vidare till Kvarnholmen och bort till Marinastaden. Lagom till att jag kom hem öppnade sig himmelen och nu sitter jag därför nyduschad framför datorn här i soffan och myser med tända ljus. Så mysigt att kunna göra det igen! Ikväll ska vi ut och äta med några vänner. Det blir nog en tidig kväll eftersom att jag har vart igång sedan tidigt imorse. Ska bli mysigt och är så hungrig!

Jag vet inte om det är vädret eller faktum att sommaren börjar lida mot sitt slut. Men jag känner en så stark längtan efter förändring. Både på det privata planet och jobbmässigt. Jag sitter t ex som besatt och letar efter fina lägenheter på hemnet just nu. Men vi trivs ju egentligen väldigt bra där vi bor och har egentligen inte alls tänkt att flytta. Jag känner också att jag har fastnat på jobbet. Jag har under en tid känt mig lite omotiverad och att jag inte utvecklas. Jag känner verkligen att jag har mer att ge och det är tråkigt när man inte känner att man ges möjlighet att leva upp till sin fulla potential. Samtidigt hadlar det såklart om att ta egna iniativ och därför har jag försökt att ta saken i egna händer för att få till just en förändring och min magkänsla säger att roliga saker är på gång. Jag är minst sagt taggad på vad hösten har att erbjuda. Det är dags för en förändring och att ta makten över mitt liv igen… Så lätt att skylla på någon annan när man befinner sig någonstans där man inte trivs, men egentligen är det ju bara man själv som kan ändra situationen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilka fina bilder! Du har ett smakfullt hem.

  Jag är förmodligen en av dina äldre följare och mitt livsråd till er ungdomar är; ”håll i styråran”. Bestäm vart ni vill och vad målet är, det går kanske inte raka vägen, men ni vet vart ni ska. Däremot kanske man ändrar sig under vägen och får ett annat mål. Trivs ni inte med jobbet – byt jobb, valt fel utbildning – omskola dig, våga flytta till annan ort om det finns ett roligt jobb där – man kan alltid flytta hem igen, ont om pengar – ta ett extrajobb. Bestäm själv hur ditt liv ska vara och sträva efter att få det så.

  Till alla er som går och väntar på den himlastormande kärleken, det är få som får uppleva den. Jag har många väninnor som inte har några barn, de har gått och väntat på prinsen. Nu när det är för sent inser de att de skulle ha skaffat barn när de var yngre, men mannen som var ”okej”. Hur perfekt är man själv? Man får kanske nöja sig med en partner som är 85 %,… En som är rolig, snäll, trygg, osv.

  Jag har en väninna som är i min ålder, som är så besviken över sitt liv. Det blev inte som hon hade tänkt sig. Hon har inte hållit i styråran… 😉

  Lycka till ungdomar! Livet blir inte som man tänkt sig, men det blir alltid nå’t!

  Kristin 2018-08-18 09:18:20
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Tack snälla för att du tog dig tid att kommentera. Det där med att styra mot rätt riktning är så sant och som iallafall jag tar till mig av 🙂

   Ha en fin lördag 🙂

   emelieekman 2018-08-18 11:52:16
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!