Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sammetspuff med förvaring

Jag har fått så många frågor angående vår lilla runda puff med förvaring. Jag köpte den på Åhlens inför försäljningen av min lägenhet förra våren. Från början hade den svarta ben, men dessa skruvade jag loss. Tyvärr verkar den vara helt slut på hemsidan men jag såg att Mio har en liknande som i ärlighetens namn faktiskt är snyggare än den jag har hemma. Såg även att de har en bänk i samma serie som skulle passa perfekt att ha i fotändan av sängen i sovrummet.

Rund puff HÄR // Bänk HÄR 
De finns även i en ljuvlig rosa samt beige färg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!