Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunday thoughts…

Regnet smattrar mot rutan. Killen är och spelar Paddel och jag klev precis upp och gjorde mig själv en kaffe. Dagens första kopp är ljuvlig. Särskilt på helgerna när jag får möjlighet att njuta av den hemma i lugn och ro. Det känns som att det inte har regnat så här ordentligt på evigheter. Jag dröjer mig därför med gott samvete mig kvar i sängen någon timma till. Jag tänkte  nämligen börja dagen med att kika in till er. Sedan ska jag förbereda kommande vecka. Förra veckan hade vi det väldigt lugnt på jobbet, men denna tror jag att det drar igång på allvar igen. Det hade vart skönt att hinna med någon typ av träning idag också, kanske en promenad om vädergudarna tillåter? Hade så gärna velat åka förbi Tellus blommor och köpt med mig en bukett att pryda vår ödsligt tomma vas från Marimekko med, men Afarin öppnar först på onsdag och på Ica här uppe såg blommorna riktigt trötta ut. Vasen hittar ni föresten på 20% rea hos Sleepo t om midnatt.

Gammal bild från vårt vardagsrum i våras med bukett från Tellus blommor, bord från Eilersen, puff från Åhlens (slutsåld) finns liknande på Mio, soffa, matta och vas från Sleepo, böcker från Newport, ljusstake från Newport.

Jag får ofta frågan hur jag hinner arbeta heltid och samtidigt driva eget bolag (bloggen) och svaret är söndagarna. Varje söndag förbereder jag inlägg och planerar veckan, fakturerar/betalar räkningar, jag fotar samarbeten och bilder här hemma (under den mörka tiden av året går man ju på vardagarna hemifrån när det är mörkt och kommer hem när det är ännu mörkare. Mao svårt att få snygga bilder). Hela svaret är dock att jag inte riktigt hinner ibland. Mitt arbete/anställning går alltid först och därför blir ibland bloggen lite lidnande, men ni brukar vara förstående. Vissa perioder eller dagar vill man ibland också bara vara ledig och hänga med familj och vänner och ett litet löfte till mig själv inför hösten är att försöka lyssna mer på kroppen och hjärtat, att göra det jag mår bra av. Idag längtar jag efter att få lägga tid på bloggen och därför är det precis det jag ska göra.

Hur som helst, njut av söndagen oavsett vad eller om ni har något på er agenda <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!