Fåtöljer till vardagsrummet

Happy fredag gänget! Jag har precis smällt igen jobbdatorn för veckan och vill kika in till er innan jag beger mig ut på stan. Jag tänkte kolla lite i affärer här runt Stureplan där jag jobbar. Såg t ex att &Otherstories hade fått in massa nytt snyggt på hemsidan som jag vill kolla på live. Sedan blir det nog ett glas på stan med efterföljande middag.

Eftersom att jag börjar komma in i rutiner igen tänkte jag att det skulle vara på sin plats att jag bjöd er på fyra fredagsfavoriter. Jag vet att det är en omtyckt kategori. I veckan har jag letat efter snygga fåtöljer/stolar/loungestolar till en vän. Hon planerar att ställa två tillsammans i vardagsrummet i anslutning till sin soffgrupp. Så snyggt! Jag tycker särskilt om när man placerer två bredvid varandra mitt emot soffan. Så härligt att flytta fokus från tv:n som annars ofta just hamnar framför soffan. Nedan hittar ni lite inspiration.

Hittade denna fina bild hos Hanna Wessman

De behöver förstås inte stå i par. En fåtölj eller loungestol är ju vacker är fristående. Bild från Hemnet.

Hemma hos prisade arkitekten Andreas Martin Löf i Vasastan. Älskar stolarna till höger med rotting. Finns lite liknande varianter hos Jotex HÄR och HÄR.

Två udda stolar med ett litet bord mellan i Frida Fahrmans gamla lägenhet. Så fint!

Läderstolar mittemot soffan med ett litet bord mellan. Bild från Hemnet.

Som ni säkert redan listat ut är dagens favoriter därför fyra snygga fåtöljer/loungestolar. Vilken är er favorit?

 

  1. HÄR
  2. HÄR
  3. HÄR
  4. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!