Vykort från Franska rivieran

Så var det dags för det sista vykortet denna sommar, som denna gång är poststämplat i Frankrike…

Efter vår lilla rundresa i Italien fortsatte via med tåg längst med italienska kusten över till Frankrike och rivieran. Vilka fantastiskt vackra små städer man passerar! Hela sträckan från gränsen till vår slutdestination Nice var som ett vackert vykort.

Vi och paret vi reste med i Italien hade blivit inbjudna att bo hos deras vänner (som kom att också bli våra) i deras fina hus som låg i den lilla staden Cagnes-sur-Mer som består av en äldre och nyare del. Vi bodde uppe i den gamla som var så mysig och så där typisk fransk man bara hört sagor om. Vi som hade åkt runt en del var så glada att kunna landa i några dagar och det kändes nästan som att komma hem; kunna laga mat ihop, ta en löprunda innan frukost, handla bröd på det lokala lilla bageriet… tack för er gästvänlighet och det fina välkomnandet S & L!

Så mysig stad!

Förutom att softa vid poolen, laga smarriga middagar och hänga bara vi åkte vi bland annat till Cannes en kväll och åt middag och festade på Baoli, var ute på havet och besökte både mysiga och mer fartfyllda beach clubs i St Tropez så som Shellona, Nikki Beach och Bagatelle.

Ett perfekt avslut på en magisk resa. Tack alla inblandade för att ni gjorde min sommar till en av de bästa. Särskilt killen ovan. Min bästa travel buddy. Vilket team vi är <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!