Vykort från Italien

Som utlovat kommer här ett litet vykort från våra dagar på italienska fastlandet.

Efter 8 dagar på Sardinien var det dags att möta upp våra vänner på fastlandet, närmare bestämt i Milano. Där visade det sig tyvärr att deras väskor kommit bort. Suck! Så tråkigt när sådant händer. När de köpt de allra mest nödvändiga i väntan på att bagaget skulle dyka så hoppade vi i en ny hyrbil och körde upp mot Comosjön. Jag och min pojkvän var ju i Gardasjön i fjol men hade inte sett Como tidigare. Här väntade vilsamt vackra byar och städer inbäddade i en frodig grönska. Fantastiska landskap med andra ord. Tyvärr hade vi lite otur med vädret. Men vad gör det när både sällskap, mat, dryck och natur är på topp.


Efter 2 dagar lämnade vi Comosjön och med siktet inställt på Barbarescodistriktet där vi bokat en natt på en vingård. Eller egentligen var det ett litet petit hotell och vingården låg precis intill. Helt klart höjdpunkten på denna ”delresa”. Magiska vyer och vi var verkligen så nöjda med boendet, Casa Nicolini, som ligger på den gröna landsbygden i Piemonte och var väldigt prisvärt. Mysiga, fräscha rum, magisk god middag, lunch och frukost på restaurangen. Det gjorde nästan lite ont i hjärtat att vi var tvungna att lämna efter bra ett dygn.


Vi fortsatte vår resa ned mot kusten. Första destinationen var Alassio och efter ett dygn där styrde vi mot San Remo. Från San Remo tog vi tåget till Nice. Vad Frankrike hade att bjuda på får ni se imorgon…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!