Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blått kök

God eftermiddag gänget!

Igår hade jag äntligen lite tid över att titta igenom Hemnet och besöka mina favorit-mäklarbyråers hemsidor i jakt på inspirerande objekt och fastnade direkt för det här köket i en lägenhet till salu i Lorensberg, Göteborg. Jag skulle själv aldrig komma på tanken att välja ett blått kök, men visst var detta rätt snyggt? Den här mörkt blåa färgen passar dessutom utmärkt ihop med alla vackra mässingdetaljer. Ta gärna en titt på resten av lägenheten hos Entrance fastighetsmäkleri som förmedlar bostaden. Väldigt vacker lägenhet med en personlig stil. Gillar att den blåa färgen återkommer på flera ställen i bostaden likt en röd(blå) tråd…

Bilder lånade från entrancemakleri.se, fotograf Anders Bergstedt.

Jag får så mycket frågor om vilket program jag använder när jag gör mina kollage. Svaret är, eller snarare var, Polyvore. Dessvärre la Polyvore ned i våras och jag stod helt handfallen, jag älskade nämligen det gratis-programmet och en av de roligaste sakerna jag vet är att sitta och pilla i detta program. Min plan var därför att en gång för alla ta tag i att lära mig Photoshop. Jag tänkte att jag under semestern skulle ha lite extra tid att sitta och jobba i det. Nu bjöd ju semestern och sommaren 2018 på helt M A G I S K T väder. Så tyvärr blev det inget av det. Här om dagen hittade jag dock verktyget Canva och bestämde mig för att testa på det. Resultatet ser ni nedan. Tyvärr levde det inte riktigt upp till mina förväntningar och jag får nog inse att jag helt enkelt måste lära mig Photoshop… Saknar att göra kollage och jag tror att ni också gillar dem? Tills jag fått ordning på Photoshop får Canva stå till tjänst!

 1. Lampa HÄR
 2. Vattenkanna HÄR
 3. Glaskaraff HÄR
 4. Stol HÄR
 5. Kruka HÄR
 6. Kaffepress HÄR
 7. Porslin HÄR
 8. Ljuslyktor HÄR
 9. Serveringsvagn HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Tips är att göra dina collage i power-point och att sedan spara sidan som bildfil! Har jag gjort i flera år och är riktigt nöjd! Ps. Din blogg är grym! 🙂

  Sofia 2018-08-08 16:53:58 http://compactlivin.nouw.se
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!