Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Home sweet home

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

Godmorgon måndag! Semestern är slut & igår landade vi i soffan hemma i lägenheten i Finnboda hamn igen efter en vecka i Stockholms underbara skärgård. Det känns faktiskt helt okej att vara hemma igen. Så mysigt att bara krypa upp i soffan tillsammans bara vi. Vi tittade på Tarzan. Så ballt att Alexander Skarsgård har huvudrollen. Jag känner att jag har saknat er & är så taggad för en höst fullmatad med massa inredningsinspiration.

Inredningsmagasin, ljusstake från Klong, porslin från Rörstrand (muggar nedsatta med 20% hos Cervera) och glas från Iittala.

Innan jag börjar att läsa in mig på höstens trender, dyker ner i de senaste inredningsreportagen, bläddrar igenom inredningsmagasinen som jag glömde kvar hemma under semestern, tömmer Hemnet på inspirerande objekt och går igenom alla höstnyheter hos butikerna tänkte jag traditionsenligt bjuda på några vykort från vår resa i sommar. Vykort no 1 från vackra Sardinien dimper ner redan ikväll… Wow vilket resmål.

Medan jag är på kontoret får ni så länge njuta av denna vackra bukett stående på vår köksbänk hemma tillsammans med vasen Urna från Marimekko och vackra detaljer från George Jensen som ni alla finner hos Cervera. Vem har sagt att egentligen simpla produkter som pappershållare och en termoskanna behöver vara fula? Dessa är riktiga favoriter hos mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!