Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Teddy a la Meli Meli

Det börjar trilla in en massa fina höstnyheter på inredningsfronten. Längtar till att grotta ner mig i allt nytt och spana nya trender när vi kommer hem. Ska bli spännande att se nyheterna på Formex senare i augusti. Innan vi åkte iväg på semester så trilla jag över dessa nyheter från Melimeli. Vi såg ju detta material på framförallt jackor tidigare i år, kul att trenden nu syns även i inredningsvärlden. Vad tycker ni, hiss eller diss? I Like!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tycker de är sinnessjukt snygga, men även sinnessjukt opraktiska, tyvärr… älskar när möbler lyckas vara både och. Men så har jag en ettåring hemma också. Hade jag levt utan barn och inte ätit i soffan hade jag slagit till ?☺️

    Linnéa 2018-07-29 19:40:40
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!