Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vykort från Italien

Hej blogg-vänner!

Har ni en bra sommar? Det har jag! Jag är ledsen att det blev plötsligt tyst här inne, men jag hade så sjukt mycket jobb att slutföra in i det sista. När väl semestern infann sig kände jag helt enkelt att jag behövde en liten paus – semester helt enkelt! Jag vet att ni förstår.

Några av er har säkert följt min story på instagram och sett att jag befinner mig i Italien. Vi började semestern med 8 magiska dagar på Sardinien och här om dagen anlände vi till fastlandet där vi mötte upp vänner och har hunnit besöka vackra Comosjön och en så mysig liten by och vingård i Barbaresco.

I skrivande stund sitter jag i hyrbilen påväg mot kusten och staden Alassio. Jag ville mest kika in och säga hej… och bjuda på några snaps från resan hittills.

 


Jag förberedde några inlägg innan jag åkte som jag tänkte publicera i veckan, så från och med nu dyker det upp lite härlig sommarläsning och inspiration. När jag kommer hem ska ni såklart få ännu fler bilder från semestern.

Arrividerci!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!