Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spegel spegel på väggen där…

Hej gänget! Ledsen att det varit lite tyst här i veckan. Jag antar att jag som många andra börjar varv ner en aning inför semestern. Idag är det exakt en vecka kvar tills jag checkar ut från kontoret och sätter mig på ett plan ner mot medelhavet… Längtar!

Jag var förbi Indiska på Kungsgatan på lunchen igår och de har verkligen fått in så mycket fint! Både kläder och inrending. Blev också kär i den här spegeln med hylla. Så fint i sovrummet, den lilla hallen eller kanske i gäststugan på landet tänker jag. Hittade även veckans budgetdetalj hos dem på samma spegeltema.

Solspegel, 129 kr, Indiska. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!