Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tjej-helg på Öland

I fredags smet jag redan vid 16-tiden från kontoret. Tjej-helg på Öland stod på helgens agenda. Vi körde från stan strax efter 16 och var inte framme på Öland förrän 23-tiden (vi råkade nämligen åka via Jönköping  hehe). Tänk att 7 h i en bil kan gå så fort. Jag har träningsvärk i magen efter alla skratt.

Väl framme på Öland njöt vi bara av att bara vara vi utan massa måsten. Vi har verkligen bara tagit det lugnt hela helgen. Ätit massa god mat, umgåtts, druckit vin, tagit morgonlöprundor, badat bastu, njutit av naturen, solat och lyssnat på sommar i P1.

Tack bästa tjejerna för en mysig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!