Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brekkie!

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

Just nu befinner jag mig nere på Öland med tjejerna, vi myser runt, lyssnar på sommar i p1 och njuter av sommaren. Jag lovar såklart att ni ska få ett bildregn från helgen när vi är hemma igen. Idag ska ni istället få några bilder hemifrån oss tagna för några veckor sedan. Jag vill nämligen tipsa er om att ni nu kan fynda den underbara servisen Blue Fluted Plain från Royal Copenhagen till 20% rabatt hos Cervera i helgen. De har nämligen klubbdagar och 20% rabatt på hela sortimentet. Jag älskar mitt kaffegods och skulle så gärna vilja komplettera med fler delar av denna fina servis. Tekopparna står högt upp på önskelistan.

Jag kan också tipsa om att den fin ljusstaken Constella från Klong finns hos Cervera.

Nu ska jag återgå till mina vänner. Ha en fortsatt trevlig helg och happy shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!