Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min midsommar

Som utlovat kommer här ett bildregn från vår Midsommar ute på ön. En typisk svensk midsommar där regn och sol avlöste varandra. Vi hade inte precis tur med vädret, men vi lyckades ändå duka upp sillunch på bryggan och leka de där lekarna utomhus. Slush-maskinen (vem har ens en sluss-maskin haha?) var igång och vattenskotern gick varm. Vi gjorde helt enkelt vårt bästa för att ignorera vädergudarnas beslut. Framåt kvällskvisten dukade vi dock upp långbord inomhus och njöt av grillat och goda drinkar. Ännu lite senare blev det bastubad. Tack mitt härliga midsommar-gänget för bästa hänget!

Jag band min egna midsommarkrans.

Jag anammade ett tips från min egna blogg – skapade vacker is med blommor & frukt i…

Mina midsommartjejer!

Tröttnade på att frysa haha…

Vi hade femkamp!

Åt jordgubbstårta!

Åkte vattenscoter!

Bastubadade i natten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!