Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett inspirerande sovrum

 

 

Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg gänget! Jag håller på att titta igenom bilderna jag själv knäppt under helgen och ser tillbaka med glädje. Ni ska få några av dem imorgon tänkte jag.

Jag fick precis reda på att vår nya säng är hos oss om ca 2 veckor, precis lagom till semestern! Jag känner mig så sugen på att en gång för alla komma i ordning på riktigt i vårt sovrum. Inte minst infinner sig den känslan när man får syn på det här fina sovrummet signerat Petra/Hoph som fått hem en hel del nytt och fint från Sleepo. Tycker sängkläderna ser ljuvliga ut!

Bilder lånade från House of Philia för Sleepo.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!