Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Roliga sätt att servera drycken på i midsommar

Förutom tipset om att servera drycken ur en tappkran om jag tipsade här om dagen har jag hittat massa andra vackra och smarta idér på pinterest (värdens bästa källa till inspiration) när det kommer att servera drycken med klass i midsommar. Titta bara på dessa bilder…

Så himla fin idé – att skapa en egen vinkylare genom att frysa vatten tillsammans med frukt och blommor.

Egen snaps i fina flaskor med etikett!

Så smart idé att använda en skottkärra som ishink!

Själv har jag köpt den här vackra vinkylaren hos Newport Home. Min tanke är att fylla den med massa is och champange som en liten välkomstdrink till våra gäster. Isen på toppen dekorerar jag med vackra blommor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!