Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Midsommardukning

Här kommer ett sista litet sista minuten-tips inför midsommar imorgon och det handlar om dukningen. Förra året tipsade jag om den här underbara dukningen signerad Homespo. Visst är den underbar?

Massvis med små vaser med vackra sommarblommor, placeringskort har man skapat av gamla tapetrester. Kökshanddukar får agera servetter och i taket har man skapat ett vackert arrangemang av en rockring. Älskar kreativiteten!

Jag har även nosat upp en ny vacker dukning som Linneasskafferi ligger bakom. I det enkla bor det vackra, right?

Ängsblommor, kökshandukar i linne agerar tabletter och istället för att duka med bestick har dessa samlats i en kruka.

Sist men inte minst vill jag visa den här magiskt fina firandet där man låtit duka upp ett långbord av lastpallar på en skärgårdsklippa. Har ni sett en mysigare och mer uppstyrd pickinick någon gång? Hittade dessa fantastiska bilder hos Meldenisse.

 

Det jag gillar med midsommar är att allt absolut inte behöver vara så tillrättalagt eller perfekt. Det viktiga tycker jag är att man känner att det finns lite omtanke och engegemang bakom det hela. Så släpp pressen kära ni, anamma kanske ett eller två tips ni fått här på bloggen eller någonannanstans på sociala medier. Men framförallt, njut av ert sällskap och ha kul!

Själv tänkte jag anamma precis den filosofin. Jag ligger fortfarande hemma sjuk och måste verkligen göra en kraftansträning för att orka åka och handla all mat och börja fixa redan ikväll. Alla storslagna planer kring dekorationen har jag därför lagt lite på is och tänker snarare att det viktigaste är att jag orkar delta under firandet imorgon och att vi får en härlig dag tillsammans! Vi har dragit ihop ett riktigt roligt gäng, så ser verkligen fram emot helgen, oavsett perfekt dukning eller ej…

Med det sagt vill jag önska er en härlig midsommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!