Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgbuketten


Hej gänget! Det var lite tyst här inne i går. Jag åkte på någon form av matförgiftning i onsdags och låg hemma orörlig hela dagen i går. Känner mig bättre idag så hoppas verkligen att jag kan fira midsommar. Hur som haver, ni har redan fått en glimt av helgens bukett men här kommer ytterligare några bilder från vårt vardagsrum. Den står fortfrande fin på bordet här hemma så i ärlighetens namn känns det lite sorligt att lämna den här när vi åker till landet i helgen. Jag och min pojkvän har dragit ihop ett gäng vänner för midsommarfirande ute på hans familjs landställe i skärgården. Ska bli så mysigt. Ber till våra vädergudar att prognosen ordnar upp sig. Är det inte typiskt, hela våren har bjudit på högsommarvärme, men när midsommar knackar på dörren störtar temperaturerna? Typisk svensk midsommar haha. Oavsett väder kommer vi få det super! Jag kikar in lite senare med några sista minuten tips till midsommardekorationer, missa inte det!

Soffbord från Eilersen // Vas från Lagerhaus // Böcker från Newport // Fat från Jonathan Adler // Ljus från Jonathan Adler // Ljusstake från Newport // Soffa från Sleepo // Matta från Classic Collection // Puff från Åhlens (nu på rea!)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!