Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så binder du en midsommarkrans

Vi fortsätter på temat midsommar här inne även idag. Till midsommar hör ju traditionen att bära en vacker blomkrans. Så här fin blev min krans jag gjorde förra året. Jag dokumenterade dumt nog inte skapandet då – men jag använde samma metod som jag såg att Karen på Elle Decoration gjort. Hon har dessutom dokumenterat och satt ihop en väldigt bra guide på hur du går till väga…

Det ni behöver utöver blommor ocg blad är kort & gott tjock och tunn ståltråd, tråd och sax.

Börja att tvinna ihop två stycken tjocka ståltrådar till en stomme i rätt storlek. Ett tips som jag snappar upp från Karen är att göra små öglor/krokar längst ut på själva stommen där ni kan fästa ett vackert band för att kuna reglera storlek på kransen.

Sedan skapar man små små mini-buketter och knyter fast en och en lite omlott varandra kring stommen.

Klart! Plätt lätt. Hela Karens beskrivning/guide hittar ni här.

Fotograf: Ceen Wahren

Min krans midsommar 2016 som Afarin på Tellusblommor gjorde till mig. Har ni inte tid eller ork att binda egna kransar kan jag verkligen rekomendera er att kontakta henne så binder hon en magisk krans till er. Den håller sig fin i kylen om man köper den dagen innan.  Spruta gärna med en blomspruta för att hålla den lite fuktig. Tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!