Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Klänning till midsommar?

Midsommarfirandet på ön 2016!

I skrivande stund håller jag på att välja klänning till midsommar. Jag vill gärna ha en klänning med blommor. Tycker det känns så midsommar. Det lutar att jag tar något jag redan har här hemma. Såg dock på nätet att Bikbok hade ett par riktigt söta omlottklänningar som jag gärna skulle vilja spana in. Nedan har jag listat ett gäng sommriga klänningar för er som behöver inspiration.

Somriga klänningar, omlottmodellen är en favorit som ni kanske märker…

Passade också på att nosa upp några fina långklänningar – kan vara skönt om väderprognosen stämmer tänker jag…

Hittade ni någon favorit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!