Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på snyggt industriskåp!

Wow vilket vackert skåp! Jag har ett liknande från Hübsch hemma. Tummen upp för denna nyhet!

I veckan damp det ner ett pressmeddelande från Ballingslöv i inkorgen där de visade dessa fin-fina pressbilder från deras senaste nyheter med den moderniserade ekluckan Bistro i mattlackerad vitpigmenterad ek tillsammans med ett fantastiskt mesh-skåp i svart metall. Accent-möbeln ”What a mesh” i svartbetsad ek, är ett skåp med meshluckor och benställning i stål som tydligt signalerar en designad industrilook. Luckan har en ram i svart pulverlackerad aluminium och en spegel av svartlackerad streckmetall, det som kallas mesh. Cirkapris för skåpet är 9900 kr. Så snyggt!

Ballingslöv skriver vidare att kombinationer av olika moduler och material i köket numera är ett väl synligt inslag och man får då fördelen att köket integreras med hemmets övriga möblering. Se och njut av detta vackra industriinspirerade kök.

Pressbilder från Ballingslöv.

HÄR hittar ni ett inlägg jag skrev för några månader sedan där jag tipsade om just svarta skåp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!