Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Godmorgon och planer i sovrummet

Inlägget är reklam för Solhem och innehåller annonslänkar.

Godmorgon fredag! Vad märkligt det känns att det redan är helg snart igen. Men skönt! Ikväll ska vi ha middagsgäster hemma, imorgon väntar studentfirande av en familjevän och så hoppas jag att jag ska hinna fixa lite här hemma. Vad har ni för planer?

Ni fick se en liten glimt av vård sovrum i förra veckan för att jag ville visa er våra nya sängbordslampor från Örsjö belysning som vi köpt hos Solhem (rabattkoden 34kvSHINE som ger er 25% rabatt på all belysning fungerar förresten fortfarande). Gillar dem så mycket(!) och är helt övertygad om att de kommer komma ännu bättre till sin rätt när allt är klart…

Sovrummet är som sagt under konstruktion och jag tänkte att jag skulle beskriva vad vi har på gång här inne. De stora bitarna så som att måla väggarna och vår mysiga heltäckningsmatta från Kilandsmattor är ju färdigställt. Men det finns några detaljer kvar…

 • Jag tycker gardinerna vi har här inne från Hemtex är så fina. Vi har samma i grått i vardagsrummet/köket, modellen heter Sammy och jag gillar dem som sagt supermycket. Har dock känt senaste tiden att jag är lite tveksam till färgen i sovrummet. Så planen är att testa att hänga dit mina vita bommulsgardiner alternativt dessa från Linum som matchar befintligt överkast/kuddar. Känner att jag behöver mer lugn här nere, och att begränsa accentfärgerna tror jag kan hjälpa till. Vad tycker ni? Behålla de rosa, byta till vita i bommull eller grå i sammet?
 • Sedan väntar vi på vår nya säng i grått. Tror den också kommer få rummet att kännas mer harmoniskt.
 • I helgen är min plan att måla våra sängbord (vägghyllor med luckor från Ikea) i samma gråa färg som väggarna.
 • Sedan ska vårt skåp vi byggt av Ikea-stommar upp på väggen och även lite snygga prints i svarta ramar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Grå sammet skulle nog bli himla fint.

  Anneli 2018-06-09 08:15:20
  Svara
 • Rosa är en lite väl speciell färg men den går fin ihop med den grå.

  Svara
 • Gud så härligt!! Vi ska också flytta (la ut lögenheten idag) och jag är sååå taggad på att skapa nytt sovrum i nya lägenheten, det är verkligen något magiskt med just sovrum!

  Se gärna nuvarande här, via din blogg har jag fått många fina tips och idéer sedan tidigare när vi inredde denna!
  https://www.hemnet.se/bostad/14096975?utm_source=ios_app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=iphone

  Kram Sofia!

  Sofia 2018-06-08 22:58:19
  Svara
 • Behåll dom rosa för dom e fina…

  Mie 2018-06-08 17:44:06
  Svara
 • Hej! Jag tycker du ska byta gardinerna det var min spontana tanke innan jag såg att du skrivit och frågat (inget illa menat) men tycker dina andra alternativ lät mer passande för och hitta något slags lugn i rummet! Kram 🙂

  Fanny 2018-06-08 16:14:52
  Svara
 • jätte fina bilder, och jätte fin inredning, gå gärna in på min webbshop och titta där 🙂
  www.bybuchert.se

  jonna 2018-06-08 15:28:00
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!