Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svalt och skandinaviskt

Hoppas ni hade en härlig dag igår? Lyx med ledighet mitt i veckan! Jag satt dessvärre med en jobb-deadline på förmiddagen. Men på kvällen stod firande av min vän Marina, som äntligen tagit sin tandläkarexamen, på schemat. Så stolt över henne! Jag tänkte avsluta den här dagen genom att bjuda på några bilder som jag hittade i Sköna Hem, nämligen en inspirerande rundtur i makarna bakom inredningsföretaget Asplunds fina hem som känns otroligt tidlöst och skandinaviskt. Jag vet inte om det är årstiden, men har helt snöat in mig på de avskalade, vita och skandinaviska senaste veckorna. Kanske är det värmen och färgerna ute som kompenserar…

Bilder lånade från Sköna Hem.

Sugen på några nyckeldetaljer från detta hem? Spana in bildspelet nedan!

(klicka på bilderna för att komma till produkterna).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!