Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Smeg x Dolce & Gabban hemma hos Andrea

I förra veckan bjöd snyggingen Andrea in till en helt magisk lunch i sann Italiensk anda för att fira att tre produkter ur Smegs samrbete med Dolce & Gabban nu finns i skandinavien. Tänk er själva någon av dessa på köksbänken. Så härlig färgklick! Så fantaistiskt mysigt och fint ordnat och extra kul att få se Andreas magiska hem irl. Så härligt osvenskt!

Det kändes nästan som att vi hade flygits ned till en Italiensk by haha. Så vackert stylat.

Superhälig lunch där Pontus Frithiof var på plats och stod för maten som var magi. Älskar italienskt! Vi fick bland annat testa på att laga egen pasta! Jag har ju en likadan maskin hemma (inte designsamarbetet) och gissa om jag blev sugen på att köpa till tillbehör så vi kan göra vår egen pasta!

Nästan hela lunch-gänget!

Jag blev dessutom så taggad på vår resa till Italien i sommar! Har någon tips på hotell på Sardinen får ni gärna lämna en kommentar 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ni ser ut att ha det väldigt trevligt! Befinner mig just nu i Italien och har ätit delikatesser som dessa i flera dagar nu, så gott! Var nyligen på Sardinien och du kan läsa på min blogg om den vistelsen och hotellet vi bodde på om det kan vara något?
  <3 Pernilla

  Inredning och guldkanter 2018-06-14 09:26:33 http://intedningochguldkanter.se
  Svara
 • Sardinien är underbart! Jag har bott på Petra Segreta och det är ett härligt hotell. Det enda vi var lite missnöjda med var maten. Men planerar man att åka runt lite om dagarna och vara där mitt i sommaren när alla härliga restauranger är öppna så kan jag verkligen rekommendera det! Vi var där i lågsäsong så vara restaurang alternativ var minst sagt begränsande.

  Lina 2018-06-10 19:45:55
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh tack för tips! Tråkigt med maten, typ en stor anledning till att vi åker till Italien är ju maten! haha… hoppas på bättre tur 🙂

   emelieekman 2018-06-10 21:16:08
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!