Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni – här kommer ”Min helg i bilder”!

I fredags på lunchen körde vi kollegor i vanligt ett pass på Barry’s på lunchen. Så skönt att inleda helgen så!

På eftermiddagen hade jag tid hos min frisör Sheyda, jag smet redan strax efter 16 från kontoret. Så härlig känsla. Sheyda la in lite nya slingor och klippte av ungefär 6 cm. Som vanligt blev jag super nöjd.

Sedan var det dags för date night med mitt hjärta. Han hade sprungit på ett gäng vänner på Riche, så jag mötte upp dem där på ett glas innan vi två gick vidare till Hallwylska för middag. Jag har bara tagit drinkar där tidigare. Miljön är helt magisk. Kanske Stockholms finaste och mysigaste innergård? Hur som helst så hade vi världens mysigaste middag.

Löjromstoast till förätt till mig och laxtartar till honom.

…dessutom slag några ostron ned!


Till varmrätt tog jag en Kronärtskocka med massa tryffel. Mums!

Han tog T-bone som den köttälskare han är.

Vi avslutade med varsin dessert. Marrängswissen var MAGI! Ni måste smaka!

Så mysigt & trevligt att bara vara vi <3 Kunde inte ritkigt förstå att vi befann oss i vår hemstad Stockholm i MAJ. Medelhavstemperturer och medelhavsmiljö. När vi hade druckit upp kaffet kom Jossan och hennes Anderas och gjorde oss sällskap för en drink, vi hängde kvar i baren på Hallwylska. Strax efter midnatt tackade vi för oss och satte oss i en taxi på väg hem…

I lördags städade jag hemma. Höll helt ärligt på non stop mellan 9 och 15 haha. När jag var klar gick jag ut och plockade några syrener och satte på köksbordet.

Det blev någon timme i solen på balkongen innan det var dags att svida om och bege oss till J i Nacka strand för överraskningsmiddag för min kille som fyller 30 år i veckan. Vi hade lurat i honom att vi skulle fira hans pappa (som fyllde år för ett tag sedan) och jag tror att han blev rätt så förvånad när mina föräldrar och några av hans barndomsvänner satt där för att fira hans pappa? Det tog några sekunder innan polletten trillade ned…

Efter middagen fortsatte vi med lite drinkar hemma hos oss och killarna (särskilt min) var minst sagt exalterade över Drönaren som min pojkvän fått i födelsedagspresent av sin familj.

I söndags fortsatte min pojkvän att leka med drönaren och jag njöt av solen från balkongen innan vi begav oss till mina föräldrar för att fira mamma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!