Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sekelskiftesmagi och vacker färgsättning

Hur vackert vardagsrum? Fullkommligt älskar färgsättningen. Så fint med ljust ljust rosa-beigea väggar i kontrast till den vackra stukaturen. Dessutom måste jag bara tokhylla den lilla detaljen att man låtit plocka upp kakelugnens färg i den lilla sammetspuffen. Gillar också att man vågat bryta av med en blå soffa. Så så så snyggt!

Är också löjligt förtjust i matplatsen. Jag har helt snöat in mig på mörkt trä sista tiden och dessutom är jag som ni vet sedan tidigare ett fan av runda bord. Både socialt och väldigt fint rent estetiskt. Ni får heller inte missa dessa magiska fönster. Wow.

Bilder lånade från Fastighetsbyrån.

Resten av lägenheten finns att spana in hos Fatsighetsbyrån. Skynda dit vetja! Är ni sugna på samma stil ska ni kika in kollaget nedan…

Nu ska jag möta upp min kille för ett glas och middag på stan, det vankas födelsedagsmiddag. Han fyller nämligen 30 idag! Min fina kille <3 Önskar er en härlig kväll i sommarvärmen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, jag undrar om du har några bra tips på småsaker man kan fixa? Eller typ smarta lösningar för en etta? Å sen något snyggt soffbord som helst inte är för dyrt? Älskar din blogg❤️❤️❤️

    Sofia 2018-05-30 15:17:17
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!