Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ljushållare till budgetpris

Mio har massa fina inredningsdetaljer i sitt sortiment, till riktigt bra priser. Idag vill jag tipsa om den här fina ljushållaren Sander för värmeljus som ni hittar hos Mio. Helt klart inspirerad av Klongs Gloria, men ändå inte exakt samma.

Sander, 199 kr, Mio.

För någon vecka sedan förklarade jag min ståndpunkt vad gäller kopior i inredningsvärlden, HÄR hittar ni det inlägget. Jag tycker det är bra att det finns inredning för alla plånböcker, det är okej att inspireras av varandra, som i det här fallet. Däremot tycker jag faktiskt att deras ljusstake Ring är ett övertramp. Eller vad säger ni? Ja, gränsen är hårfin och i vissa fall är det upp till betraktarens ögon…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!