Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grillkvällar på balkongen

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

En av de härligaste grjerna med den här årstiden är att man kan sitta ute och äta, helst av allt grillat. I förra veckan lagom till att min deadline var slut bjöd vi över våra vänner på grillmiddag för att premiärtesta nya grillen. Det var helt magiskt väder, temperaturen stod på 27 grader (helt sinnes, det är ju bara maj?), båtarna puttrade förbi nedanför och solen sken och övergick sedan i en magisk solnedgång.

På menyn stod Toast Skagen till förrätt och laxkotletter med färskpotatis och fetaostkräm till huvudrätt.

Vi har inte hittat några möbler till balkongen ännu, så mina föräldrars lilla loungegrupp som de vanligtvis har på framsidan står här just nu. Lite för liten egentligen, men vi trängde ihop oss.

Lilla Frans sov inne i skuggan medan vi åt. Så söt!

Min pojkvän är besatt av att grilla. Han grillar så ofta det bara ges möjlighet. Tänk er Fredde i Solsidan haha. Det har därför vart en utmaning att hitta en passande grill eftersom den skulle rymmas på balkongen men hålla högsta klass. Men så hittade vi modellen Baron 340 från Broil King hos Cervera. På pappret var den perfekt och dessutom passade den rent storleksmässigt, inte för stor, men ändå en minst sagt en ordentlig gasolgrill. Grillen fick mycket väl godkänt även vid användandet. Känns så skönt att han gillar den!

Mmm… så gott! Min kille är verkligen en hejare i köket. Dessutom som sagt en som verkligen ÄLSKAR att grilla. Rosébubbel drack vi ur glas från Iittala och dukade gjorde jag med vår serie Mon Amie. Tycker den är så fin på sommaren.

Jag drömmer ju om att flytta till stan, men den här årstiden slås jag verkligen av hur bra vi har det här i Finnboda Hamn i Nacka. Just nu kan jag inte komma på ett bättre ställe att bo på och det är väl det som räknas? Vad som känns bra just nu. Jag tror att jag, med många andra, behöver bli bättre på att stanna upp, se oss omkring och njuta av stunden och det som är nu…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Baron 340 finns inte på sidan, vilket nummer menade du?:) är själv intresserad av att köpa grillen!

    Veronika 2018-05-23 20:07:08
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!