Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg

I fredags på väg hem från jobbet hade jag en så bra känsla i kroppen. En jobbvecka (borde egentligen skriva veckor) som dränerat mig på energi var över samtidigt som jag var så stolt över mig själv och min prestation. Jag hade haft en stor deadline och jag vet inte hur många timmar övertid jag jobbat. Långa kvällar/nätter och när hela Sverige njutit av härliga sommarkvällar och halvdagar har jag suttit fast inomhus haha. Men känslan när man är klar är oslagbar och så länge jag får arbetsuppgifter som känns utvecklande, utmanande och roliga så är jag nöjd.

Vi firade in helgen genom att åka till Ica Kvantum i Sickla och handla fredagsmiddag. Vi köpte tonfisk och dessutom hade de extrapris på hummer(!).

Medan min pojkvän stod i köket hällde jag upp en skål godis och varsitt glas Rosé till oss.

I lördags vaknade jag av att min pojkvän pussade mig hej då. Han skulle nämligen åka till Köpenhamn och titta på Tre kronor och hans vän Adams semifinal.

Jag tog bilen hem till mamma och pappa som hade loppis i området där de bor. Så mysigt att hänga med dem en hel dag själv. Jag och pappa kollade hockeyn på tv:n. Sedan åkte jag in till stan för middag med tjejerna på Trattoria Montanari. Så mysig kvarterskrog på Grev Turegatan.

Jag åt deras tryffelpasta. OMG säger jag bara. Så gott!

I söndags åkte jag till gymmet och körde Body Pump. Sedan tog jag en långpromenad med Marina runt Hammarby sjöstad. Vi köpte med oss fika på söder och satte oss vid vattnet och snackade ikapp.

På vägen hem plockade jag syrener som jag satte i en vas på vardagsrumsbordet, fotade ett samarbete med KRY och lagom till att jag var klar kom min pojkvän hem.

Vi åkte hem till mamma & pappa för söndagsmiddag och VM-finalen mellan tre kronor och schweiz. Sverige vann! Woho. Mina föräldrars trädgård är så fin just nu! Äppelträdet står i full blom.

Som jag skrev tidigare idag så gav den här helgen så mycket energi och jag känner mig både utvilad och peppad för en ny vecka. Hopaps ni också har haft en magisk helg i det härliga vädret och såklart önskar jag er en fin vecka <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!