Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sekelskiftescharm och kontraster i Malmö

Jag är egentligen inget fan av för mörkt målade lägenheter, men ändå var det något med det här vardagsrummet som fångade min uppmärksamhet. Jag gillar kontrasten. Men framförallt så bjuder det ju på magiska sekelskiftesdetaljer. Har ni sett på maken vilken vacker bröstpanel. Det som avgjorde varför jag valde att lyfta våningen här i bloggen var faktiskt köket som ni kan spana in några bilder ner. Ett riktigt drömmigt bistrokök.

Var? Slottstaden, Malmö
Rum? 6 rok
Kvadratmeter? 170
Utropspris? 6 995 000
Mäklarfirma? Malmö fast

 

Så härligt kök! Riktig bistro-känsla. Älskar förövrigt färgen.

Ljust, rymligt och harmoniskt sovrum.

Bilder lånade från malmofast.se

Ikväll ska ni få ett bildsvep från helgen som passerat. Trots att min kille vart i Köpenhamn (förvisso bara en natt) så får den fullpott. Har laddat upp med så mycket härlig energi från vänner och familj. Exakt vad jag pysslat med får ni som sagt se lite senare…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superfin blogg!!!!
    Vill dela med mig av en bra inredningssida om du vill kika in 🙂
    www.butikmelab.se

    Elin 2018-05-23 22:27:42
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!