Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdagstipset: fastighetspodd med kvinnor i fokus

Jag har ju märkt att vissa av er är nyfikna på min yrkesroll och bransch, inte minst efter att jag publicerade det här inlägget. Idag vill jag därför bjuda på ett tips som kanske går lite utanför ramen gällande vad ni brukar läsa om här inne, men ni som är intresserade av fastighetsbranschen hoppas jag kommer gilla detta. Här om kvällen hittade jag nämligen till en ny podcast – Blooc podcast. Camilla Käll, en av grundarna till fastighetsbolaget Blooc har nämligen tagit klivet in i poddvärlden där hon träffar kvinnor i fastighets- och bostadsbranschen. Hennes förhoppning är att andra kvinnor ska inspireras till branschen . Så här säger Camilla själv om podden i en intervju med Residence.

”Podden är till för att inspirera andra kvinnor till att vilja jobba i fastighetsbranschen. Jag vill spräcka bilden av att det är en mansdominerad bransch, sedan tycker jag att det är så roligt att arbeta med podden just för att jag brinner för de frågor vi tar upp. Jag intervjuar både kvinnor jag själv mött i arbetet men också personer som jag aldrig träffat. Jag vill veta vad de tror om framtiden för branschen, men också hur deras personliga resa sett ut.”

Pressbilder från Bloocs projekt Patio.

Här kan du lyssna på podden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!