Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stockholm, allt är förlåtet

Våren kom med besked och har fullkomligt exploderat de senaste dagarna. Jag kan inte minnas att Stockholm varit så här vackert och levande redan i maj tidigare. Stockholm kompenserar med andra ord väldigt bra för den längsta vintern i mannaminne. Allt är förlåtet!

Men våren och värmen tog mig på sängen. Jag hängde inte riktigt med. För att nämna några exempel så ligger våra skridskor fortfarande kvar i bakluckan på bilen, vinterjackorna hängde till för bara några dagar sedan kvar i hallen här hemma och balkongen ska vi inte prata om. Den är långt ifrån vår-piffad. Balkonglådorna är ledsamt tomma, golvet skulle behöva trall och dessutom söker jag med ljus och lykta efter en passande lounge-grupp hit ut. MEN när Stockholm visar upp sig från sin bästa sida blir allt det där sekundärt. Istället har allt fokus senaste dagarna legat på att försöka vara ute och lapa så mycket sol det bara går. Senaste dagarna har jag därför njutit av solen uppe på däck på båten in till jobbet, hängt med vänner på uteserveringar, grillat på balkongen och packat in oss i bilen och åkt ut på landet några dagar för mysigt häng med ett härligt gäng. Nedan hittar ni ett gäng bilder från helgen som passerat…

Sådan lyx att kunna ta båten till jobbet under denna tid på året.

Fick besök av sötaste lilla valpen Lotus på Utes i fredags.

Spontan middag på Hof i fredags.

Löprunda längst vattnet i vårt härliga kvarter. 

Sol & bad på landet.

Söndagsmiddag på balkongen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du som har så många följare, varav många unga. Snälla, lägg inte upp en bild på en ölflaska…

    Maja 2018-05-14 15:54:18
    Svara
  • Så skönt att värmen äntligen kom! Sån lycka man känner!

    Josefine 2018-05-14 13:49:21 https://luckytarot.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!